Our members are our heroes! : Ιωάννης Μανώλογλου

Protypo Triathlon Club goes to Asia!

〰️

Protypo Triathlon Club goes to Asia! 〰️

Αγαπητοί μας φίλοι και μέλη του γυμναστηρίου,

Σήμερα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μία απίστευτη ιστορία εμπνεύσεως που ανήκει σε έναν αγαπημένο φίλο και μέλος του Protypo Triathlon Club , τον Ιωάννη Μανώλογλου.

Ο Γιάννης είναι πραγματικά ένα πρότυπο για όλους μας, και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας το ταξίδι του προς την επιτυχία.

Αν και δραστηριοποιείται στην Κίνα , ο Γιάννης επισκέπτεται συχνά την οικογένεια του στην Ελλάδα και να είναι μέρος της οικογένειας μας στο γυμναστήριο.

Πριν από δύο χρόνια, εξέφρασε τις αμφιβολίες του στους προπονητές μας, τον Μάκη Γαζή και τον George Chanoumis, για τη δυνατότητά του να ακολουθήσει την πορεία των άλλων αθλητών.

Με την υποστήριξη μας, ο Γιάννης άρχισε να εργάζεται σκληρά, βελτιώνοντας το σώμα του και τις συνήθειές του, καθώς συνεργαζόταν στενά με τον προπονητή μας υπερατλαντικά!

Βήμα προς βήμα, κατάφερε να συμμετάσχει στον πρώτο του αγώνα In-Pool Triathlon της TRIMORE Sport Events στο Χαλάνδρι το 2023, κάνοντας το ντεμπούτο του στον κόσμο του τριάθλου .

Στη συνέχεια, συμμετείχε στον τριαθλητικό αγώνα της Transition Sports στην Λίμνη Δόξα, επιδεικνύοντας μεγάλη βελτίωση στον χρόνο του.

Το αποκορύφωμα της πορείας του ήρθε στις 9 Σεπτεμβρίου, όταν συμμετείχε στον αγώνα Bosideng 2023 the 7th Changshu Shanghu Triathlon στην Κίνα ! Εκεί, με μια πολύ καλή επίδοση και συνολικό χρόνο 01:53:06, κατάφερε να κατακτήσει την 10η θέση στην ηλικιακή του κατηγορία!

Και ο επόμενος στόχος του Γιάννη; Το Half IRONMAN 70.3 Greece στην Αθήνα! Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσει να εντυπωσιάζει και να προάγει το ήθος του αθλητή που διακατέχει!

Τέτοιες ιστορίες είναι αυτές που μας κάνουν περήφανους και μας εμπνέουν να συνεχίσουμε να χτίζουμε πρότυπα, όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και στη ζωή.

Το Protypo ταξίδεψε στην Ασία, και συνεχίζει να χτίσει Πρότυπα αθλητών, αλλά και ανθρώπων, σε πολλά μέρη του κόσμου!

Είμαστε υπερήφανοι για τον Γιάννη & πιστεύουμε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή για αυτόν στον κόσμο του Τριάθλου!

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

Κρατήστε την ψυχολογία σας ψηλά, διότι τα καλύτερα έρχονται!

Μαζί, μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα!

#protypotriathlonclub #protypofitness #athleteinspiration #asiatriathlon #bosideng2023 #buildyourfutureself #triathlongreece

Previous
Previous

Τάκης Μπαλάσκας: Πρωταθλητής Κυπέλλου Mountain Bike XCO

Next
Next

Η ομάδα μας κατακτεί τα βάθρα!