Karate Champion - Σπύρος Τσαγκαρόπουλος

Με υπερηφάνεια, χαρά και συγκίνηση, θέλουμε να ανακοινώσουμε μία εξαιρετική είδηση από την οικογένεια του Protypo Fitness Club!

Θέλουμε να συγχαρούμε θερμά τον αγαπητό μας φίλο και μέλος του γυμναστηρίου, Σπύρο Τσαγκαρόπουλο, για την εκπληκτική του επίδοση στον αγώνα SKIF World Championship 2023 !

Ο Σπύρος αναδείχθηκε ΠΡΩΤΟΣ ανάμεσα σε 84 αθλητές από όλον τον κόσμο στην κατηγορία Boys Individual Kumite , στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Ουγγαρία, κατακτώντας το Χρυσό μετάλλιο! Το ταλέντο, η αφοσίωση και η ατελείωτη προσπάθειά του απέδειξαν ότι οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν με αποφασιστικότητα και πίστη.

Μαζί με τις ευχές μας, δεν μπορούμε παρά να αποδώσουμε ένα μεγάλο μπράβο και στον φίλο μας Giannis Mathiozoglou, που είναι ο προπονητής που στήριξε και καθοδήγησε τον Σπύρο στον δρόμο προς την κορυφή. Η αφοσίωσή τους στην προπόνηση και η στήριξή τους οδήγησαν σε αυτό το εντυπωσιακό επίτευγμα.

Στο Protypo Fitness Club, πιστεύουμε ότι οι αθλητές μας είναι ο πυρήνας της επιτυχίας μας. Είμαστε περήφανοι που διαθέτουμε μία κοινότητα που υποστηρίζει και ενθαρρύνει τα μέλη της να επιδιώκουν τα όνειρά τους με τόση αποφασιστικότητα .

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και υποστήριξη, προκειμένου να βοηθούμε κάθε αθλητή να αναπτύξει το δυναμικό του στο έπακρο .

Συγχαρητήρια Σπύρο και Γιάννη για αυτήν την εξαιρετική επίδοση! Συνεχίζουμε παρέα το ταξίδι μας προς την κορυφή!

Καλή επιτυχία και στους υπόλοιπους αγώνες και αθλητές σας το Σαββατοκύριακο! Ακαδημία Shotokan Karate Ραφήνας

#ProtypoFitnessClub #karate #athlete #championship #success #shotokankaraterafina #protypofitness #firstplace

SKIF World Championship 2023 (Hungary)

Σπύρος Τσαγκαρόπουλος

Previous
Previous

Η ομάδα μας κατακτεί τα βάθρα!

Next
Next

Strength Room