ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Το Πρότυπο γυμναστήριο δημιουργήθηκε μέσα στο πλαίσιο της εξής φιλοσοφίας: Να προσφέρει στο κάθε μέλος μία μοναδική και ευχάριστη εμπειρία για άσκηση σε σύγχρονα ατομικά (Personal) και ομαδικά (Group) προγράμματα. Νιώθουμε με χαρά ότι έχουμε την υποχρέωση να σας παρέχουμε μια υπηρεσία η οποία θα χτίσει μεταξύ μας και μία μακροχρόνια σχέση. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κατακτήσετε τους στόχους σας, είτε πρόκειται για να αποκτήσετε μία άψογη φυσική κατάσταση, είτε για να νιώσετε τον ενθουσιασμό και τον παλμό εκρηκτικών ομαδικών προγραμμάτων!

Στο πακέτο της συνδρομής, παρέχεται μία πληθώρα προνομίων, τα οποία χαρακτηρίζουν το Πρότυπο. Σας δίνουμε πρόγραμμα προπόνησης για ότι προσφέρεται μέσα στο γυμναστήριο, από την ορθή εκτέλεση ασκήσεων στα μηχανήματα μέχρι και την πρόοδο της φυσική σας κατάστασης. Μπορεί να θέλετε απλά να χάσετε βάρος, ή να αποκτήσετε επιδόσεις για συμμετοχή σε κάποιο αγώνισμα. Μετά την απόφασή σας να γίνεται μέλος θα κάνουμε για εσάς μία εμπεριστατωμένη και αναλυτική καταγραφή του ιστορικού σας και θα σχεδιάζουμε ειδικό σύστημα άσκησης προσαρμοσμένο αποκλειστικά σε εσάς. Το Πρότυπο τα παρέχει αυτά και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε ότι μεταξύ των μελών και του γυμναστηρίου υπάρχει μία ικανοποίηση και εμπιστοσύνη στα θέματα της ασκησιολογίας σας.

Tο Πρότυπο προσφέρει σύγχρονες μηχανημάτων άσκησης, από βάρη μέχρι Indoor Rowing και Real Ryder. Επίσης, και τα ομαδικά προγράμματα μας, όπως το Pilates, Zumba, Karate απολαμβάνουν μία απίστευτη ανταπόκριση από τα μέλη μας. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι παράλληλα και προπονητές, με πλούσια εμπειρία στον τομέα της πρωτοποριακής άθλησης η οποία πηγάζει από τις αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις αλλά και τα εξειδικευμένα σεμινάρια τους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Περιηγηθείτε στο μενού μας για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες που έχετε εδώ στο Πρότυπο!

P2170022-708x531