ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΑΣ – Staff

Στο “Πρότυπο”, υπάρχει συνεχής παρουσία στον χώρο, έμπειρων καταρτισμένων γυμναστών προκειμένου να υπάρχει σωστή καθοδήγηση των μελών.Το φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον αναγνωρίζεται από την μεγάλη παρέα των μελών μας, όπου και βρίσκουν στο “Πρότυπο” περισσότερα από όσα θα προσδοκούσαν από ένα χώρο άθλησης.

Συνοπτικά παραθέτουμε το προφίλ κάποιων εκπαιδευτών μας του Protypo Gym, οι οποίοι σαν στόχο έχουν την βελτίωση και ανάδειξη της προπονητικής και αθλητικής επίδοσής σας. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή κατευθείαν με αυτούς, ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας καθοδηγήσουμε!

xanoumis_xterra_2015-708x472_profile-150x150Γιώργος Χανούμης: Ο Γιώργος είναι ο ιδιοκτήτης του εγκεκριμένου και πιστοποιημένου γυμναστηρίου «Πρότυπο» (ProtypoGym) στη Ραφήνα, από το 1995 και είναι ο «πυρήνας» όλων των ιδεών που εκφράζει το Πρότυπο στον τομέα της άθλησης και της γυμναστικής. Οι καινοτομίες του έχουν απήχηση σε όλα τα μέλη του Πρότυπο, τα οποία απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου εκγύμναση, αλλά και όχι μόνο: Το μοντέλο της συνδρομής, το οποία ο ίδιος έχει επιμεληθεί, περιλαμβάνει και την προετοιμασία κάθε μέλους για τη συμμετοχή σε αγώνες και εξωτερικά events π.χ. ποδηλασίας βουνού, τριάθλου, τρεξίματος, κολύμβησης, κτλ, συνδυάζοντας άψογα τη γυμναστική με την αγωνιστική δράση. Τα προγράμματα του είναι γνωστά και αναγνωρισμένα όχι μόνο στην περιοχή του δήμου Ραφήνας, αλλά και ευρύτερα, καθώς ενθαρρύνει όλα τα μέλη του Πρότυπο να συμμετάσχουν και να διακρίνονται σε αθλητικές δραστηριότητες σε όλη την Ελλάδα. Φροντίζει πάντα ο εξοπλισμός και οι υποδομές του γυμναστηρίου να είναι ότι νεώτερο υπάρχει εξασφαλίζοντας μοναδικές υπηρεσίες για κάθε μέλος. Το πρόγραμμά του, RealRyder (indoor cycling), είναι σε μόνιμη βάση «sold-out» και για αυτό το λόγο πρέπει πάντα να δηλώνετε συμμετοχή έγκαιρα! Έχει διατελέσει ιδρυτής και πρόεδρος του «Συλλόγου Δυναμικών Αθλημάτων» (1992-1995). Επίσης, είναι κάτοχος μαύρης ζώνης καθώς και προπονητής του KickBoxing από το 1994. Έχει σημειώσει δεκάδες διακρίσεις από την συμμετοχή του σε αναγνωρισμένους αγώνες τριάθλου, τόσο στην Ελλάδα, αλλά και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα XTERRA championship στη Hawaii. Το επαγγελματικό δυναμικό του αποτελείται από πλήθος επιμορφώσεων σχετικών με το χώρο των γυμναστηρίων, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν τη διοίκηση, διαχείριση και ποιότητα τους στα μέλη. Συμμετείχε ενεργά σαν εκδότης σε τριμηνιαία αθλητική εφημερίδα, με κυκλοφορία 5.000 αντίτυπων και έχει προωθήσει τη διοργάνωση εκδηλώσεων με φιλανθρωπικό σκοπό (Χαμόγελο του παιδιού, Παιδικά Χωριά SOS, Λύρειο Ίδρυμα, κτλ).


zumba28-150x150Ανθή Καλαμπόγια: H Ανθή αποτελεί την «ψυχή» των ομαδικών προγραμμάτων και δίνει μία διαπεραστική ενέργεια σε όλες τις χορευτικές ασκήσεις των group στο Πρότυπο. Τα προγράμματά της σφύζουν από την παρουσία των μελών, και προσφέρουν μόνο χαμόγελα και θετικές εντυπώσεις αφού είναι μοναδικά και ανάρπαστα. Είναι πιστοποιημένη Zumba Instructor (Zinmember από το 2012) και αυτό το μεταδίδει με μία ιδιαίτερη τεχνική στα μέλη της μέσω των πρωτότυπων ‘χορογραφιών’ της που γυμνάζουν με ευχάριστο τρόπο. Από το 1996 είναι συνιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου «Πρότυπο» και κατέχει πολυετή εμπειρία στο χορό και το Dance Aerobic. Έχει «χτίσει» καινοτόμα προγράμματα στη φιλοσοφία του dance γυμναστήριου και έχει σπουδάσει μοντέρνο χορό και κατέχει το I.S.T.D. in Modern Jazz Theater. Το ταλέντο της άλλωστε, αναγνωρίζεται και από τη σελίδα της στο facebook όπου δέχεται ευχαριστίες από τα μέλη του Πρότυπο σε καθημερινή βάση! Επιπλέον, από το 2004 είναι πιστοποιημένη Pilates Instructor και Pilates Coach (LevelI, II, ΙΙΙ) με την υπογραφή της Julianna Afrom (PilatesCoach). Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Pilates από σημαντικούς εκπροσώπους του χώρου όπως της Elizabeth Larkamκαι του Alan Herdman, και έχει ειδίκευση στην εγκυμοσύνη, καρκίνο του μαστού και νευρολογικές ασθένειες. Κατέχει σημαντικό αριθμό επιμορφώσεων από διακεκριμένους αθλητικούς φορείς, όπως είναι η A.F. Studies, StudioOne, Gymnastica, κτλ. Για 20 περίπου χρόνια, τα τμήματα (παιδικά και ενηλίκων) που επέβλεπε κατέκτησαν πλήθος μεταλλίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυμναστηρίων Dance Aerobic. Διδάσκει Fitbox, TaeBo τα οποία προσφέρουν εκπληκτική ενδυνάμωση και ευεξία. Η Ανθή έχει μετατρέψει το Πρότυπο σε ένα κορυφαίο και μοντέρνο κέντρο εκγύμνασης όπου εμπνέει μία απίστευτη θετική αύρα και τα προγράμματά της ικανοποιούν πάντα κάθε προσδοκία και απαίτηση!


 

dimitra_photo_cv-139x252Μηλά Δήμητρα: Η Δήμητρα βρίσκεται μαζί μας εδώ και 16 χρόνια, έως υπεύθυνη γραμματείας. Είναι το πρώτο σημείο επαφής για νέα και υπάρχουσα μέλη του γυμναστηρίου και είναι πάντα διαθέσιμη να σας βοηθήσει, ξεναγήσει στο χώρο μας και συμβουλέψει υπεύθυνα για τις υπηρεσίες και τα προνόμια του Protypo Gym. Μεταξύ των πολλών άλλων δραστηριοτήτων της, είναι η γυμναστική και για περισσότερο από μισή δεκαετία έχει εμπειρία στους χορούς Salsa και Latin! Φιλοδοξία και επιδίωξή της είναι να συμμετάσχει σε διαγωνισμό One Dance Rumba. Προς αυτό το σκοπό εδώ και 1 1/2 χρόνο έχει αφοσιωθεί εντατικά στην παρακολούθηση τεχνικής χορού με την καταξιωμένη χορεύτρια στην International Rumba Κουρτέση Μαρρίλη. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

 


 

giorgos_drak_cv_photoΔρακάκης Γιώργος : Ο Γιώργος είναι ο έμπιστος προπονητής, σε καθημερινή βάση, για όλα τα μέλη του Πρότυπο. Βρίσκεται πάντα στο χώρο εκγύμνασης για να παράσχει όχι μόνο εξειδικευμένες συμβουλές ασκησιολογίας (ελεύθερα βάρη, όργανα, κτλ), αλλά και να δημιουργήσει για εσάς ειδικό πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Σαν κομμάτι της συνδρομή σας, μπορείτε να του ζητήσετε να παρακολουθεί την εξέλιξή της φυσικής σας κατάστασης σε μόνιμη βάση, είτε είστε αρχάριος, είτε έχετε στόχους για προετοιμασία-συμμετοχή σε απαιτητικούς αγώνες. Έχει σπουδάσει την ειδικότητα της Κινησιοθεραπείας στο ‘ΣΒΙΕ’ και η επαγγελματική του εμπειρία είναι πλούσια, καθώς καλύπτει σχεδόν 15 χρόνια ενεργής δραστηριότητας τόσο σε γνωστά γυμναστήρια της Αττικής, όσο και σαν ελεύθερος επαγγελματίας παρέχοντας υπηρεσίες έως PersonalTrainer και χειροπράκτης. Επιπλέον, έχει εργαστεί και σαν κινησιοθεραπευτής σε κέντρο αποκατάστασης και έως συνοδός ατόμων με εγκεφαλική παράλυση. Έως σήμερα, συνεργάζεται και με διατροφολόγους για την προετοιμασία αθλητών σε επίπεδο πρωταθλητισμού και υψηλής προπονητικής. Επί μία δεκαετία στο παρελθόν έχει ασχοληθεί εντατικά στο χώρο της κολύμβησης σε επίπεδο πρωταθλητισμού, με έμφαση ειδικά στις αποστάσεις των 100μ και 200μ. Μην διστάσετε να μιλήσετε μαζί του για οποιοδήποτε θέμα γύρω από τη γυμναστική!


 

Giannis_karate_site_smaller_cropped-150x150Γιάννης Μαθιόζογλου : Ο Γιάννης αποτελεί τη “δύναμη” των ομαδικών προγραμμάτων, το Καράτε. Ασχολείται με αυτό για περισσότερο από 20 χρόνια, καθιστώντας τον παραπάνω από έμπειρο στο χώρο του αθλήματος. Μέσα στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να κατακτήσει αμέτρητες διακρίσεις σε Πρωταθλήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κάτοχος μαύρης ζώνης 3ου Dan, αναγνωρισμένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛ.Ο.Κ). Παράλληλα, ο Γιάννης έχει συγκεντρώσει και πλήθος άλλων πολύτιμων “εργαλείων”, καθώς είναι απόφοιτος της Σχολής Εκπαιδευτών Καράτε της ΕΛ.Ο.Κ  και  επιτυχών της κρατικής σχολής προπονητών της Γ. Γ. Αθλητισμού με ειδικότητα το Καράτε, κατέχοντας άδεια ασκήσεως επαγγέλματος προπονητή ΚΑΡΑΤΕ με ατομικό αριθμό μητρώου Λ 765. Επίσης, είναι αναγνωρισμένος Διαιτητής Αγώνων Καράτε από την ΕΛ.Ο.Κ και φέρει τον τίτλο του Διασώστη από την EmergencyFirstResponse.Τέλος,  έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από καταξιωμένους Δασκάλους παγκόσμιας εμβέλειας όπως τους Νικήτα Ζαρουχλιώτη 7οDan (ChiefInstructor SKIF Ελλάδας), ShihanMurakami 7οDan (InternationalChiefInstructor SKIF) και ToshioYamada 8ο Dan. Τα μαθήματα του Γιάννη χαρακτηρίζονται από δυναμική, γεμάτη ένταση προπόνηση, μοναδικής  μεθοδολογίας, η οποία υπόσχεται να σας μυήσει με τον πιο άψογο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο στην τέχνη και τη φιλοσοφία του ShotokanKarate.

 


MARISIA photo Μαρίσια Κανταρέλη: Το 2009 ξεκινάει τις σπουδές της στον τεχνολογικό κλάδο ως πολιτικός μηχανικός. Πάντα όμως την τραβούσε ο χώρος του fitness, καθώς, για την ίδια, η γυμναστική είναι ένας ωραίος τρόπος για να φροντίσει κάποιος το σώμα του και να αγαπήσει τον εαυτό του. Έτσι μετά από χρόνια προσωπικής απασχόλησης με τον κλάδο αυτό, αποφάσισε να ασχοληθεί και επαγγελματικά. Είναι πιστοποιημένη instructor ομαδικών προγραμμάτων από τον ιδιωτικό φορέα STUDIO ONE.

 

 

 

 


konstantinos_photoΚωνσταντίνος: Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό και τα αθλητικά άλματα. Βρίσκεται στο γυμναστήριο καθημερινά, πρωινές ώρες, με σκοπό να καθοδηγεί όλα τα μέλη με βάση ενός εξειδικευμένου πρόγραμμάτος το οποίο θα σας βοηθήσει να αγαπήσεται τον αθλητισμό και τη γυμναστική γενικότερα. Επιδίωξή του είναι η σωστή εκμάθηση όλων των ασκήσεων, η γνώση και ενδυνάμωση του σώματος και η βελτίωση της υγείας. Ασχολείται με τον αθλητισμό από μικρή ηλικία έχοντας γνωρίσει μεγάλο αριθμό αθλημάτων. Με τον στίβο, ωστόσο, είχε την μεγαλύτερη ενασχόληση, τις κυριότερες εμπειρίες και επιτυχίες, και αυτό ήταν που τον οδήγησε τελικά στο να γίνει προπονητής-γυμναστής. Επιπλέον, έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστης και γυμναστής σε καλοκαιρινά camp, ενώ είναι και προπονητής ακαδημιών στίβου.